Nyitvatartás: H – P, 8:00 – 17:00

Velünk sima ügy a csiszolás!

Szeretné, ha mindennapi munkája során olyan eszközökkel dolgozhatna, melyek nem pusztán jól használhatóak, de meg is könnyítik a munkáját? Gazdag kínálatunkban számos csiszológép, illetve csiszolóanyag helyet kapott, melyek használatával egyszerűen és gyorsan elvégezhetőek a különböző munkafolyamatok.

A csiszolás fontos fázisa egy felület megmunkálásának, legyen az fabútor, vagy márványsírkő. Ezzel előkészítjük a megmunkálandó felületet, ugyanakkor gondoskodunk arról is, hogy a további munkálatok során a legjobbat tudjuk kihozni az anyagból.

A szakszerű munkavégzéshez elengedhetetlenek a minőségi eszközök, azonban akár hobbi barkácsoláshoz, saját kezűleg történő bútorfelújításhoz, vagy egyéb csiszolást igénylő tevékenységekhez is kiváló megoldást nyújtanak csiszoló eszközeink.

Keressen fel minket bizalommal és válassza ki az igényeinek, illetve az elvégzendő munkának megfelelő csiszolóanyagokat és csiszológépeket! Minőségi munkavégzés, minőségi eszközökkel:ez a mi jelszavunk! Ön se érje be ennél kevesebbel!